Nieuwe medewerkster: Carolien Jobse

Nieuws 05-03-2018

Carolien JobseVanaf 1 januari 2018 is Carolien Jobse verbonden aan CHvV Associates. Ze richt zich op privacy-recht in relatie tot ICT security & projectmanagement. Carolien is door de Europese Commissie erkend als Functionaris Gegevensbescherming (ze is ingeschreven in het EIPA register om te kunnen werken als Data Protection Officer).

Carolien Jobse is afgestudeerd in economie en rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ze heeft de Grotius opleiding Informaticarecht met succes afgerond en is Prince2 en ISPL Foundation gecertificeerd. De afgelopen jaren heeft Carolien bij Corvers als Legal Procurement Consultant gewerkt en als IT-jurist vele aanbestedingen op het gebied van ICT ondersteund bij centrale als decentrale overheidsinstellingen, academische ziekenhuizen en publiekrechtelijke instellingen. Haar specialisatiegebieden zijn ICT, privacy en Europese aanbesteding.

Carolien heeft diverse publicaties op haar naam staan. Zo is ze o.a. co-auteur van het boek Inleiding ICT en Recht en heeft januari 2018 het openingsartikel geschreven voor de Tender-nieuwsbrief gewijd aan aanbestedingen en privacy.

Contact met Carolien

Wij zijn...

  • Deskundig
  • Praktisch
  • Onafhankelijk
  • Resultaatgericht
  • Betrouwbaar

Laatste berichten


Smartwatches & Wearables in de zorg? Doe een PIA!

Lees Meer
Vergetelheid geen wereldwijd recht

Blog

Lees Meer
Voorkom de dupe te worden van cybercriminaliteit

Nieuws

Lees Meer
Delen persoonsgegevens mag bij WMO-inschrijving

Blog

Lees Meer