Ronald Houtsma
Ronald Houtsma
Partner, Managementconsultant en Projectleider
+31 (0)6 30 81 29 66
r.houtsma@chvv.nl

Ronald Houtsma

Ik ben een projectmanager en managementconsultant met affiniteit met de ICT-inhoud. Vanuit de kennis en ervaring op het gebied van ICT en een brede achtergrondkennis ben ik in staat om zowel techneuten, juristen en management te begrijpen, met elkaar te verbinden en hun boodschap te vertalen.

Betrokkenheid, verbinding en ICT-expertise

In gesprek met Ronald

Werkzaam bij CHvV sinds 2009
Na jaren binnen de Rijksoverheid te hebben gewerkt, was het tijd om een andere balans tussen werk en privé te vinden. Tijd voor de kinderen en mijn hobby (auto’s) zijn hierbij belangrijk.

Leukste aan het consultancyvak?
De afwisseling in opdrachten, zowel qua inhoud als locatie. De vrijheid die we hebben en nemen in de keuze van de opdrachten maakt het leuk.

Het geheim van jouw succes is: De betrokkenheid bij opdrachten, waarbij met affiniteit vanuit de inhoud steeds wordt gekeken naar de best mogelijke oplossingen. Hierbij is niet de gevolgde methode, maar de weg naar het resultaat toe het belangrijkst.

Het leukste aan mijn werk bij CHvV is: Het leukste aan mijn werk bij CHvV is toch vooral de afwisseling en de collega’s. Want samenwerken is toch leuker dan alleen.

De toekomst binnen ICT… blijft spannend! De wereld om ons heen verandert snel. We worden steeds digitaler en beveiliging wordt een steeds groter onderwerp. Elektronische authenticatie en de handtekening vormen daar een onlosmakelijk deel van. Daarmee zie ik de toekomst qua werk ook positief. Het werkgebied is nog constant in ontwikkeling en dit zal de komende jaren alleen nog maar harder gaan.

Neem contact op met Ronald