Aanbestedingen

Aanbestedingen zijn spannend. Er is bijna altijd sprake van tijdsdruk, zowel ten aanzien van de aanbestedingsstukken als het product of de dienst. De uitkomst van de aanbesteding is daarbij onzeker – wat wordt de prijs, welke partij gaat het doen?

Aanbestedingen hebben daarom een zorgvuldige aanpak nodig. Wij weten alles over het moment van gunning tot de daadwerkelijke implementatie, en het hele proces daartussen. Om verrassingen te voorkomen, besteden wij altijd voldoende aandacht aan het voortraject. Wij zorgen ervoor dat het helder is wat er moet gebeuren, wie waarvoor verantwoordelijk is en wat de randvoorwaarden zijn. Deze tijdsbesteding in het begin verdien je in het vervolg van het proces dubbel en dwars terug.

Aanbestedingen gelden specifiek voor (semi-) publieke instellingen. Daarbij zijn ook nog bepaalde drempelwaardes van toepassing. Je kunt echter ook gebruik maken van onze diensten in andere situaties. Je zult baat hebben bij de transparantie, voorspelbaarheid van de uitkomsten, en het inkoopproces dat we bieden.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-sector, bieden we onze hoogwaardige expertise en projectvaardigheden bij aanbestedingsvraagstukken. We volgen de ontwikkelingen in de ICT-markt op de voet, waardoor we ook continu de laatste inzichten kunnen verwerken in onze aanpak en ons advies.

CHvV richt zich vooral op complexe ICT-aanbestedingen, niet het standaardwerk. Juist hier komt onze expertise van pas, door de juiste vertaling van eisen en wensen te kunnen maken.

Heb je een vraag over aanbestedingen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bel of mail je vraag gerust.

Contact: Ronald Houtsma

Diensten aanbestedingen

Je unieke aanbesteding een succes met onze unieke benadering

Een professionele en gestructureerde aanpak van je aanbesteding

Diepgaande expertise bij Europese procedures