Edward Hardam

Edward Hardam

Ik ben in mijn kern een echte adviseur en intermediair die bruggen kan slaan tussen techniek, techneuten, beleid en management. Ik probeer alle betrokken medewerkers mee te nemen in de vaak complexe problematiek die ontstaat in het spanningsveld tussen gebruikerswensen, wet- en regelgeving, beleid en techniek.

Gezien mijn werkzaamheden op het gebied van beveiliging, privacy, zorg en Europese aanbestedingen heb ik veel ervaring met en kennis van de juridische kaders. Ik kan me snel inwerken in nieuwe complexe situaties. Ik ben resultaatgericht en pragmatisch. Ik kan mensen motiveren en enthousiasmeren om dingen te doen die ze eigenlijk niet leuk vinden, iets wat je veel tegenkomt bij Europese aanbestedingen.

Ronald Houtsma

Ik ben een projectmanager en managementconsultant met affiniteit met de ICT-inhoud. Vanuit de kennis en ervaring op het gebied van ICT en een brede achtergrondkennis ben ik in staat om zowel techneuten, juristen en management te begrijpen, met elkaar te verbinden en hun boodschap te vertalen.

Miranda Leurink

Door mijn jarenlange ervaring als projectmanager en adviseur op het gebied van ICT-gerelateerde zaken bij grote (semi-) overheidsinstellingen en bedrijven ben ik zeer vaardig en bedreven in het sturen op de te behalen resultaten en daadwerkelijke implementaties van ICT-projecten. Ik heb een sterk ontwikkeld omgevingsbewustzijn en ben in staat mensen en afdelingen aan elkaar te verbinden om zo gezamenlijk gedragen doelstellingen te behalen.

Mijn coachende en mensgerichte manier van werken en benaderen zorgt ervoor dat mensen in beweging komen. Deze manier van benaderen in combinatie met mijn analytisch vermogen en grote kennis en ervaring op het gebied van ICT, zorgt voor een unieke mix waarmee ik in staat ben zowel gebruikers als ontwikkelaars te begrijpen en een goede samenwerking tot stand te brengen.

Carolien Jobse

Ik ben een prestatiegerichte professional met grote werkinzet. Als communicatief sterke teamspeler met groot aanpassingsvermogen ben ik niet alleen in staat met mensen met andere professies samen te werken. Daarnaast kan ik makkelijk leiding ontvangen of een coördinerende rol op me nemen. Van nature ben ik nieuwsgierig en heb een groot leervermogen en feeling voor cijfers. Ik ben in staat snel grote lijnen te zien zonder daarbij de details uit het oog te verliezen.